Foodish

Knaprigt knäcke (Vegan)

Av Maria - 2012-01-19 18:45




Antal: 1 plåtstort bröd

Ugn: 200 grader, ca 30 minuter


Ingredienser:

2 dl vetemjöl (ca 120 g)

1 dl hela linfrön

1 dl sesamfrön

1 dl melonkärnor eller solroskärnor

½ tsk salt

2 dl vatten, kallt

½ tsk kumminfrön

½ tsk flingsalt


Gör så här:
Blanda mjöl, linfrön, sesamfrön, melonkärnor och salt med vatten.

Bred ut tunt på en plåt med bakplåtspapper.

Hjälp ev. till med en blöt slickepott.

Strö över kummin och flingsalt, tryck till lätt.

Grädda i mitten av ugnen ca 30 minuter.

Kontrollera så att det inte blir bränt.

Låt svalna och bryt brödet i mindre bitar.




 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards