Foodish

Kanelpannkakor & Nötfärswok (5:2-metoden)

Av Maria - 2013-12-14 13:45

Frukost: Kanelpannkakor

kcal: 203


Ingredienser:

1 ägg

1 msk kesella

1/2 msk fiberhusk

Kanel

1 msk smör


Gör så här:

Smält smöret i stekpanna.

Vispa ihop ägg, kesella, fiberhusk och kanel i en skål.

Låt svälla ett par minuter.

Vänd ner smeten i stekpannan och stek ungefär en minut.

Vänd på pannkakan och tryck till den med stekspaden så att den blir plattare. 

Stek färdigt.

Strö över med kanel.


Lunch/Middag: Nötfärswok

kcal: 298


Ingredienser:

100 g nötfärs

70 g finstrimlad vitkål

70 g finstrimlad morot

1/2 pressad vitlöksklyfta

1/4 röd finhackad chilipeppar

1 tsk soja

1 msk smör

Salt

Paprikapulver

Curry


Gör så här:

Stek, färs, vitkål, motor, vitlök, chilipeppar i lite smör.

Krydda med salt, paprikapulver och curry.

Tillsätt soja och blanda runt väl.

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards