Frukost: Kanelpannkakor
kcal: 203
Ingredienser:
1 ägg
1 msk kesella
1/2 msk fiberhusk
Kanel
1 msk smör
Gör så här:
Smält smöret i stekpanna.
Vispa ihop ägg, kesella, fiberhusk och kanel i en skål.
Låt svälla ett par minuter.
Vänd ner smeten i stekpannan och stek ungefär en minut.
Vänd på pannkakan och tryck till den med stekspaden så att den blir plattare.
Stek färdigt.
Strö över med kanel.
Lunch/Middag: Nötfärswok
kcal: 298
Ingredienser:
100 g nötfärs
70 g finstrimlad vitkål
70 g finstrimlad morot
1/2 pressad vitlöksklyfta
1/4 röd finhackad chilipeppar
1 tsk soja
1 msk smör
Salt
Paprikapulver
Curry
Gör så här:
Stek, färs, vitkål, motor, vitlök, chilipeppar i lite smör.
Krydda med salt, paprikapulver och curry.
Tillsätt soja och blanda runt väl.