Foodish

Ägg och äpple & Ugnsbakad lax med spenatsllad (5:2-metoden)

Av Maria - 2013-12-22 14:00

Frukost: Ägg och äpple

kcal: 210


Ingredienser:

2 kokta ägg

1 äpple


Gör så här:

Ät äggen och äpplet som det är.


Lunch/Middag: Ugnsbakad lax med spenatsallad

kcal: 281


Ingredienser:

125 g laxfilé

Blandade örtkryddor

85 g bladspenat

10 körsbärstomater

2 msk turkisk yoghurt

Citronsaft

Salt

Peppar


Gör så här:

Salta och peppra laxen och strö över örtkryddorna.

Ugnsbaka laxen på 150 grader tills den har en innetemperatur på 58 grader.

Blanda ihop bladspenat och körsbärstomater till en sallad.

Rör ihop turkisk yoghurt, citronsaft, salt och peppar till en sås.




 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards