Frukost: Ägg och grapefrukt
kcal: 109
Ingrdienser:
1 kokt ägg
1/2 grapefrukt
Gör så här:
Ät ägget och grapefrukten.
Lunch/Middag: Tonfisksallad
kcal: 338
Ingredienser:
1/2 burk tonfisk i vattten
100 g haricots verts
4 blad romansallad
5 körsbärstomater
1/4 rödlök
1 kall kokt potatis
1 kokt ägg
1 tsk olivolja
1 msk balsamvinäger
Salt
Peppar
Gör så här:
Lägg haricots verts i kokande vatten i några minuter och skölj sedan i iskallt vatten.
Skiva rödlök och potatis, halvera körsbärstomaterna och dela ägget i fyra delar.
Blanda ihop romansallad med tomat, potatis, rödlök och haricots verts i en skål och häll över olivolja och balsamvinäger.
Toppa salladen med tonfisk och ägg.