Foodish

Chokladbanankaka

Av Maria - 2016-05-26 17:15


Antal: 1 mjuk kaka

Ugn: 175 grader, ca 40 minuter


Ingredienser:

2 ägg

2 dl socker

1 dl vatten

100 g smält margarin eller smör

2½ dl (150 g) vetemjöl

½ dl kakao

1½ tsk bakpulver

2 bananer


Till formen:

Smör

Ströbröd


Gör så här:
Vispa äggen och sockret vitt och poröst.

Tillsätt vattnet, det smälta avsvalnade matfettet, mjölet, kakaon och bakpulvret.

Blanda väl och häll halva smeten i smord brödbeströdd form, ca 1 liter.

Lägg på bananskivor och häll på resterande smet.

Grädda kakan i 175 graders ugnsvärme ca 40 minuter.




 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards