Foodish

Ansjovissmör

Av Maria - 2017-06-06 13:33

Antal: 8 portioner


Ingredienser:

250 g mjukt smör

1 burk ansjovisfilé (125 g)

½ dl mycket finhackad rödlök

2 msk rödbetsspad

2 msk fint tärnade inlagda rödbetor

1 krm svartpeppar

1-2 krm salt


Gör så här:

Koka ihop ansjovisspad, rödlök och rödbetsspad tills nästan all vätska kokat in.

Låt svalna.

Finhacka ansjovisen och rödbetorna och blanda samtliga ingredienser med smöret.

Rulla in smöret i folie och förvara det i kylen eller frysen.


Rödbetsrött smör med smak av ansjovis passar till såväl grillad kotlett som grillad fisk.

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards