Måndag:
Lunch:
Omelett med musselstuvning
Middag:
Revbensspjäll med rödkål, stekt potatis och katrinplommon
Mandelmusslor med vispgrädde, djupfrysta hjortron eller hjortronsylt
Tisdag:
Lunch:
Gratinerad purjolök med skinka
Middag:
Korvlåda med potatis och sellerimos
Lingon och mjölk
Onsdag:
Lunch:
Bacon och stekta ägg, stekt potatis
Middag:
Helstekt dubbelbiff, pommes frites och pepparrotssmör
Glaserad ananas
Torsdag:
Lunch:
Stekt blodpudding med lingon
Middag:
Grönkålssoppa med förlorade ägg
Havregrynskaka med sylt
Fredag:
Lunch:
Äggröra och böckling med tomatketchup
Middag:
Dopp i grytan, med olika sorters korv, gravad strömming, leverpastej, ost, bröd och smör
Valnötstårta
Lördag:
Lunch:
Stekt sill med skalpotatis, rester av gårdagens doppabord
Middag:
Gratinerad kalvfilé
Ris á la Malta med djupfrysta jordgubbar
Söndag:
Lunch:
Pytt på rester med rödbetor eller lingon
Middag:
Herrgårdssoppa
Bananfromage
Husmoderns Köksalmanack, 1960