Antal: ca 25 stycken
Ugn: 175º, 12-15 minuter
Ingredienser:
225 g smör, mjukt
2½ dl ljust muscavodosocker
2 dl strösocker
2 ägg
1 tsk vaniljsocker
6½ dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
3 dl non stop
2½ dl jordnötter
Gör så här:
Sätt ugnen på 175º.
Rör ihop smör, muscavodosocker, socker, ägg och vaniljsocker.
Blanda vetemjöl och bakpulver och blanda i.
Blanda i hälften av non stopen och hälften av jordnötterna.
Dela upp degen i 25 bitar och rulla till bollar.
Lägg bollarna på plåtar med bakplåtspapper och platta till dem något.
Tryck i resten av non stopen och jordnötterna i kakorna så att de ligger på ytan.
Grädda kakorna mitt i ugnen i 12-15 minuter.
Ta ut kakorna och låt svalna på plåten.
Flytta över dem till ett galler och låt svalna helt.