Antal: 2 portioner
Ugn: 200 grader, 40 minuter
Ingredienser:
Fisk:
2 pangasiusfileer
1 rund burk valfri bon jour ost (jag valde grekisk vitlök)
salt och peppar
Mos:
6 normalstora skalade potatis
3 dl mjölk
1 msk smör
salt och peppar
persilja
Gör så här:
Fisken:
Lägg ut fileerna i en ugnsform.
Bred ost över fisken och rulla sedan ihop till små paket.
För att hålla ihop paketet kan du sticka ner spagetti i fisken, då slipper du leta efter vassa tandpetare när det är dags för mat.
Salta och peppra.Baka dessa i ugnen i 40 minuter i ca 200 grader.
Moset:
Koka potatis på spisen.
När potatisen är färdigkokt häller du på med mjölk och smör.
Använd en potatisstöt eller elvisp för att få klumpfritt fint mos.
Smaksätt med salt och peppar och lägg upp moset på en tallrik och sätt en persiljekvist i toppen.