Antal: 4 portioner
Ingredienser:
8 havskräfta (stora eller vannameiräkor)
0,33 isbergssallad (litet)
2 avokador
0,5 dl bondbönor
1 msk svart stenbitsrom
Dressing:
1 dl majonnäs (Hellmans)
1,5 msk chilisås
0,5 tsk cognac
salt
svartpeppar, nymalen
Topping:
dill
cayennepeppar
Gör så här:
Blanda samman ingredienserna till dressingen och smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
Ställ i kylskåpet till servering.
Strimla isbergssalladen mycket fint.
Lägg i botten på ett glas.
Skär kuber av avokadon och lägg ovanpå salladen.
Toppa med bondbönor.
Skär ned havskräftsstjärtarna i bitar och lägg över.
Skeda på dressingen och toppa med svart rom.
Dekorera med färsk dill och lite cayennepeppar att pudrad över.