Antal: 6-8 personer
Ugn: 175 grader, 10 minuter + 20 minuter
Ingredienser:
200 g glutenfria digestivekex
125 g smör
En knivsudd muskotnöt
Fyllning:
1 burk kondenserad mjölk, 400 g
5 äggulor
5 limer, saften
1 msk rivet limeskal + 2 msk till garnering
Garnera med:
3 msk kokosflingor
Limeskal
Ev. limeskivor
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader.
Krossa kexen och blanda med smält smör och lite riven muskot.
Tryck ut smulorna lite upp mot kanterna i en pajform med löstagbar kant.
Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter.
Låt svalna.
Vispa samman kondenserad mjölk, äggulor, limesaft och rivet limeskal.
Häll blandningen i pajskalet och grädda 20 minuter.
Låt svalna på galler.
Strö över en blandning av kokosflingor och rivet limeskal, garnera ev. med skivor av lime.