Foodish

Salladsblad med rökt renstek & pepparrot

Av Maria - 2014-04-24 09:45

Antal: 8 portioner


Ingredienser:
Pepperrotskräm:
1 dl crème fraiche
1 litet päron
1 liten bit pepparrot (1 msk riven)
1 citron
salt och svartpeppar
100 g rökt skivad renstek


2 gemsallad eller ca 8 andra små salladsblad
1 msk torkade tranbär


Gör så här:

Vispa upp crème fraichen, tärna päronet fint, spara lite till topping.

Riv pepparroten och citronskalet.

Rör ihop krämen, salta och peppra.

Strimla rensteken och blanda med krämen.

Lägg krämen i salladsbladen och toppa med skivor av päron.

Garnera med riven pepparrot och torkade tranbär.

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards