Foodish

Frasiga laxsnurror med spenat

Av Maria - 2016-11-05 09:01




Antal: 8 bufféportioner

Ugn: 225 grader, ca 18 minuter


Ingredienser:

2 rullar kyld smördeg, rektangelformad

2 dl strimlad purjolök

200 g färsk babyspenat

Smör

200 g philadelphiaost

300 g gravad lax i skivor

1 ägg

Flingsalt


Gör så här:

Fräs purjolök och spenat i smör.

Låt kallna.

Bred osten över smördegen.

Fördela lax och spenatfräs över.

Rulla ihop som en rulltårta.

Skär varje rulle i 16 bitar.

Lägg snurrorna på ett underlag med bakplåtspapper.

Förvara i kylen.

Hit går det att förbereda.


Vid servering:

Sätt ugnen på 225 grader.

Flytta över bakplåtspapper och snurror till plåtar.

Pensla med uppvispat ägg och strö på lite flingsalt.

Grädda mitt i ugnen i ca 18 minuter.




 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards