Foodish

Tortillapizza med päron & pesto

Av Maria - 2018-08-04 08:45




Antal: 4 portioner

Ugn: 220 grader, 5-10 minuter


Ingredienser:

2 fasta päron

4 tortillabröd original

½ dl pesto

1 rödlök, hackad eller strimlad

100 g rucola


Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader.

Skala päronen och skär i tunna klyftor.

Lägg bröden i en ugnsfast form, gärna med bakplåtspapper.

Bred ut peston.

Lägg päron och rödlök.

Grilla i ugnen i 5-10 minuter tills allt fått fin färg.

Toppa med rucola och servera genast.


Tips!

Rucola ger en fin pepprig smak åt rätter. Skölj och förvara i hushållspapper i kylen så kan den hålla sig lite bättre än om den ligger i påse.




 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards