Foodish

Fiskbullar med currysås & sparris

Av Maria - 2019-02-13 08:30

Antal: 2 portioner


Ingredienser:

2 st ägg
fiskbullar i buljong en burk
fiskbuljong från burken
1 dl mjölk
1 msk matfett
1 tsk curry
1 msk vetemjöl
salt, svartpeppar
röd paprika
 
Servera med:
kokt ris
grön sparris kokt
 
Gör så här:

Lägg äggen i en kastrull med kallt vatten och koka dem i 6 minuter.

Spola av, skala och hacka dem.

Häll spadet från fiskbullarna i ett mått och tillsätt mjölken.

Fräs mat-fett och curry i en kastrull.

Tillsätt mjölet och rör om.

Späd med buljong och mjölk under ständig omrörning.

Låt såsen sjuda i 3 minuter.

Smaka av med salt och peppar.

Tillsätt fiskbullarna och låt dem bli varma.

Servera ris och sparris till och strö över hackat ägg och tärnad paprika.

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards