Antal: 4 portioner
Ingredienser:
1 paket Quorn Filéer3 tsk dukkah
1 msk olivolja
300 g quinoa
6 dl vatten
1 matsked pinjenötter, rostade
2 salladslökar, finhackade
1 stort knippe persilja, finhackad
1 litet knippe mynta, finhackad
1 dl apelsinjuice
2 matskedar tranbär, hackade
Gör så här:
Häll quinoan och vattnet i en kastrull, koka upp och låt det sedan sjuda i 10 minuter tills quinoan är mjuk.
Häll av vattnet och låt quinoan svalna.
Strö dukkah över filéerna.
Hetta upp oljan i en stekpanna och stek filéerna i 10 minuter tills de blir gyllenbruna.
Vänd filéerna ofta.
Rör ihop quinoan, pinjenötterna, salladslöken, persiljan, myntan, apelsinjuicen och tranbären i en skål.
Servera filéerna på en bädd av quinoasallad.