Foodish

Turkisk yoghurt med hallon och mandlar + Kokt torsk med pestoblomkål (5:2-metoden)

Av Maria - 2021-04-07 13:15

Frukost: Turkisk yoghurt med hallon och mandlar

kcal: 230


Ingredienser:

1 dl turkisk yoghurt

50 g hallon

2 msk hackad mandel


Gör så här:

Varva yoghurt och hallon i ett glas.

Toppa med hackad mandel.



Lunch/middag: Kokt torsk med pestoblomkål

kcal: 270


Ingredienser:

150 g torskfilé

200 g blomkål

1 msk grön pesto

Salt

Peppar

Citron


Gör så här:

Sjud torskfilén i lite vatten.

Krydda med salt, peppar och lite pressad citron.

Skär blomkålen i små buketter och koka den mjuk i lättsaltat vatten.

Känn efter med en sticka så att den är färdig.

Häll av vattnet och tillsätt peston.

Använd stavmixer och mixa till mos.

Servera pestomoset till fisken.

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards