Antal: 4 portioner
Ugn: 225 grader, 20-25 minuter
Ingredienser:
500 g kycklingfilé
1-2 persikor eller nektariner
1 rödlök
1 gul eller röd paprika
1 msk torkad rosmarin
3 msk olivolja
3 msk balsamvinäger
flingsalt
nymald peppar
Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader.
Dela kycklingfiléerna i grova bitar.
Skär nektarinen i 6 klyftor.
Ansa rödlöken och dela den i klyftor. Ansa och skär paprikan i ca 2x2 cm stora bitar.
Lägg kycklingbitarna, nektarinen, paprikan och löken ugnsfast form.
Krydda med salt, peppar och torkad rosmarin.
Ringla över olja och balsamvinäger.
Baka i mitten av ugnen cirka 20-25 minuter, kycklingsaften ska vara ofärgad när kycklingen är genomstekt.
Ös kycklingen någon gång under stektiden.