Foodish

Krustader - Prosciuttofyllning

Av Maria - 2022-12-28 08:15

Ugn: 200 grader, ca 10 minuter


Ingredienser:

1 förp Zeta Krustader Cestini
2 msk Zeta Pesto alla Genovese
0,5 burk Zeta mascarpone
2-3 skivor Zeta Prosciutto Crudo
färsk basilika


Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda pesto och mascarpone.

Smaka av med mer pesto för tydligare smak.
Lägg skinkskivorna på en plåt med bakplåtspapper.

Torka skivorna spröda i ugnen ca 10 minuter.

Låt svalna och bryt i mindre bitar.
Fördela pestocremen i krustaderna, gärna med en spritspåse.
Dekorera med en bit krispig skinka och några små basilikablad.

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards