Ingredienser:
Räksnapas:
100 g hårdost, riven
5 msk färskost
30 g räkor
2 msk färsk pepparrot
3 msk gräslök, finskuren
dinkelkex
Löjromsnapas:
100 g färskost
1 citron
3 msk gräslök, finskuren
4 msk löjrom
knäckekex
Råsnapas:
100 g oxfilé
50 g parmesanost
2 msk kapris
2 msk majonnäs
svartpeppar
salta kex
Gör så här:
Räksnapas
Skala och hacka ner räkorna i mindre bitar.
Riv hårdosten och blanda med räkor, färskost och pepparrot.
Hacka gräslök fint och blanda samman, servera på kex.
Löjromsnapas:
Blanda färskost med gräslök samt rivet skal (bara det allra yttersta, gula) från en citron.
Servera på kex och toppa med löjrom.
Råsnapas:
Skär tunna strimlor av oxfilén och hacka sedan ner till små bitar.
Riv osten och blanda tillsammans med hackad kapris och majonäs.
Peppra, balnda runt och servera på kex.