Antal: ca 20 stycken
Jäsning: 5 minuter
Ugn: 250 grader, 8-10 minuter
Ingredienser:
100 g smör eller margarin
3 dl mjölk
25 g jäst
1 msk Fiberhusk
1 dl socker
1 krm salt
300 g fin glutenfri mix
Fyllning:
50 g smör eller margarin
½ dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
Pensling:
1 ägg
Pärlsocker
Gör så här:
Smält smör, tillsätt mjölk och värm till 37°.
Smula jästen, häll över degspadet.
Blanda i Fiberhusk och låt svälla 10 minuter.
Tillsätt övriga ingredienser, kör med elvispens degkrokar till en slät deg/smet.
Klicka ut i folieformar.
Gör ett hål i varje bulle och klicka i lite fyllning.
Låt jäsa 5 minuter.
Pensla m ägg, strö över pärlsocker och grädda i 250° i 8-10 min