Antal: 6 portioner
Ugn: 200 grader, 10 minuter + ca 15 minuter
Ingredienser:
900 g kycklingbröstfilé
750 g körsbärstomater
4 vitlöksklyftor
1 dl olivolja
1/2 dl balsamvinäger
1 tsk svartpeppar
1 msk flingsalt
250 g mozzarella
basilikablad
Gör så här:
ätt ugnen på 200 grader.
Lägg tomater och skivad vitlök i en rymlig ugnsform.
Tillsätt olja, balsamvinäger, svartpeppar och lite salt.
Låt stå i ugnen 10 minuter.
Dela kycklingfiléerna till två tunna filéer vardera.
Salta och peppra filéerna, lägg på en skiva mozzarella, basilikablad och rulla ihop.
Stick tex ner en grillpinne i varje kycklingrulle för att få dem att hålla ihop.
Lägg kycklingrullarna på tomaterna med skarven neråt.
Salta och peppra.
Låt stå i ugnen ytterligare 15 minuter.
Servera pasta till.