Ugn: 175 grader, 8 minuter + 125 grader, 40 minuter
Ingredienser:
400 g Maryland cookies choklad
125 g smör
2 1/2 dl kesella
400 g philadelphiaost
1 dl socker
3 ägg
200 g Toblerone
Gör så här:
Smält smör.
Krossa kexen i mixer och blanda med smöret.
Tryck ut blandningen i en form med löstagbar kant.
Grädda i 175 g i 8 minuter och låt svalna.
Vispa ihop kesella, philadelphiaost och socker till en jämn smet.
Rör i äggen ett i taget.
Smält Toblerone över ett vattenbad och blanda ner i smeten.
Häll smeten i formen och grädda i 125 grader i 40 minuter.
Väldigt lös men stelnar efter att ha svalnat och fått tillbringa minst 5 timmar i kyl.
Garnera med hyvlad vit och mörk choklad (ta hjälp av potatisskalare) och färska jordgubbar.
Servera med en klick grädde.