Ingredienser:
Chokladganache:
1 dl grädde 100g
1 msk honung ca 20g
100 g hackad mörk choklad
1 msk hallonpulver
15 g saltat smör
Garnering:
1-2 msk hallonpulver
1-2 msk frystorkade hallon
Gör så här:
Koka upp grädde och honung i en kastrull.
Häll den varma grädden över den hackade chokladen i en bunke, tillsätt hallonpulver och mixa ihop med stavmixer tills du har en slät kräm.
Tillsätt smöret och mixa tills du har en slät och fin kräm.
Plasta direkt mot ytan och låt slå i rumstemperatur 2-3 timmar.
Ju längre den står desto fastare blir den.
Fyll en spritspåse med en stor rund tyll och häll i ganachen.
Spritsa ut tryfflar på ett bakplåtspapper och pudra över rikligt hallonpulver.
Tryck fast lite frystorkade hallon.
Ställ i kyl tills du skall servera.