Antal: 12 stycken
Ugn: 175 grader, ca 30 minuter
Ingredienser:
Muffins:
ca 5 bananer
200 g kokosolja
1 dl agavesirap
1 tsk salt
1 tsk vaniljpulver
1 tsk malen kanel
4 ägg
3 dl grahamsmjöl
2 dl mandelmjöl
2 dl havregryn
1 dl kokossocker
2 tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
Smul:
2 dl havregryn
1 dl mandelmjöl
4 msk kokosolja
0,5 dl kokossocker
1 tsk malen kanel
Gör så här:
Muffins:
Mosa bananerna.
Tillsätt flytande (lätt uppvärmd) kokosolja, agavesirap och kryddor.
Knäck i äggen och avsluta med att tillsätta alla torra ingredienser.
Fördela smeten i muffinsformar, gärna i cupcakesplåtar så håller de formen bättre!
Smul:
Sätt ugnen på 175 grader.
Nyp ihop alla ingredienser och fördela smulet över smeten.
Baka muffinsen mitt i ugnen i ca 30 minuter.