Foodish

Polkasallad med rabarber & feta

Av Maria - 2024-07-05 12:30

Antal: 4 portioner


Ingredienser:
12 polkabetor

200 g fetaost

1 rabarber

100 g machesallad

2 vårlökar

100 g hasselnötter


Gör så här:

Koka betorna i lätt saltat vatten i 20-30 minuter.

Skölj med kallt vatten.

Gnugga av skalet med händerna.

Skär i skivor eller klyftor.

Lägg på fat.

Smula osten över betorna.

Hyvla rabarbern med potatisskalare och lägg på betorna.

Strö över salladen.

Hacka löken och nötterna och toppa salladen.


Polkabetor:

Polkabetor är mildare i smaken än rödbetor, mer som gulbetor.

Polkabetor är inte alltid lätta att hitta i affären och då fungerar förstås som ett bra alternativ.

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards