Foodish

Rosésallad med grillad grapefrukt & pekannötter

Av Maria - 2024-07-12 14:45

Antal: 4 portioner


Ingredienser:

1 rosésallad

1 roséendive

1 blodgrape

1 blond grape

2 msk honung + 2 msk att ringla över

60 g pekannötter

Shisokrasse, röd basilika eller smörgåskrasse

Färsk oregano

Jalapeño, skivad

Röd chili, skivad


Gör så här:
Riv salladsbladen i stora bitar.

Dela endivesalladen.

Lägg upp salladen på ett stort fat.

Skär bort skalen på grapefrukten och skär upp i centimeterstora skivor.

Pensla på honung och grilla grapefrukten på båda sidor, tills den börjar få lite färg.

Lägg upp grapefrukten på salladen, strö över pekannötter, ringla honung och lägg på shisokrasse, oregano, jalapeño och chili.

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards