Foodish

Spenatomelett & Bönsallad med tonfisk (5:2-metoden)

Av Maria - 2013-12-25 14:00

Frukost: Spenatomelett

kcal: 228


Ingredienser:

2 ägg

50 g bladspenat

1 tsk rapsolja

Salt

Peppar


Gör så här:

Vispa ihop ägg, salt och peppar.

Fräs spenaten i olja tills den mjuknar.

Tilsätt äggsmeten och stek tills den stelnar.


Lunch/Middag: Bönsallad med tonfisk

kcal: 319


Ingredienser:

50 g kokta borlottibönor

1/4 rödlök

3 soltorkade tomater

1 tomat

5 basilikablad

1/2 burk tonfisk i vatten

1/2 pressad citron

Salt

Peppar


Gör så här:

Skala och skiva rödlök.

Skär den färska tomaten i tärningar och hacka de soltorkade tomaterna och basilikan.

Blanda ihop borlottibönorna och de hackade grönsakerna till en sallad.

Pressa över citronsaft och smaka av med salt och peppar.

Toppa salladen med tonfisk.

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards