Ingredienser:
Pannacotta:
7 dl grädde
1,75 dl Gelésocker Multi
1 tsk Vaniljsocker
Fermenterade krusbär:
500 g krusbär
150 g Strösocker
Yuzukräm:
3˝ dl Rörsocker Strö
zest och saft från 1 citron
90 g yuzujuice
2 dl vispgrädde
6 ägg
3 gelatinblad
Gör så här:
Pannacotta:
Koka upp grädden med vaniljsocker och gelésockret.
Häll upp i valfri form och sätt i kylen tills det stelnat.
Fermenterade krusbär:
Blanda strösocker och krusbär i en bunke och täck med lock.
Låt stå och jäsa i 48 timmar.
Häll över i en kastrull och värm sakta upp till 75 grader.
Ta av från värmen och kyl ner.
Yuzukräm:
Koka sakta upp rörsocker, citron, zest, yuzu, grädde och ägg till 85 grader.
Tillsätt gelatin och mixa med stavmixer.
Sila genom en finmaskig sil och mixa igen.
Förvara i kyl.