Foodish

Sallad Noçoise (LCHF)

Av Maria - 2015-11-15 10:32

Antal: 4 portioner


Ingredienser:

300 g haricots verts

6 ägg

70 g babyspenat

1 liten burk svarta oliver

12 sardeller

4 tomater

2 burkar tonfisk i olja

2 msk dijonsenap

2 tsk honung

1 dl olivolja

Salt

Peppar


Gör så här:

Koka haricots verts i 2 minuter tills de är mjuka, låt svalna.

Koka äggen 8 minuter, spola kallt, skala dem och skär dem i klyftor.

Lägg babyspenaten på ett stort fat och strö över oliver, lägg ut sardeller i mindre bitar, tomater skurna i klyftor, haricots verts och äggklyftor.

Häll oljan av tonfisken och lägg upp bitar på salladen.

Vispa ihop dijonsenap, honung och olivolja.

Smaka av med salt och peppar och ringla dressingen över salladen.

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards