Antal: 4 portioner
Ingredienser:
8 små skivor LCHF-bröd
Smör eller kokosfett att steka i
1 zucchini
Svart olivtapenad
40 g pinjenötter
Basilikablad
200 g rökt eller gravad lax
1 liten rödlök
2 msk olivolja
1 tsk vit balsamvinäger
Salt
Peppar
150 g manchegoost
½ dl hackad persilja
Olivolja
Gör så här:
Skär brödet i 8 mindre bitar, stek i smör eller kokosfett och lägg på ett fat.
Skär zucchini i skivor och lägg dem fyra och fyra på fat.
Klicka över olivtapenad.
Rosta pinjenötterna och strö över.
Dekorera med basilikablad.
Fördela laxen på fyra av brödbitarna och finhacka löken.
Blanda löken med olivolja, vinäger och salt och peppar.
Häll blandningen över laxen.
Skär osten i skivor och fördela över de fyra sista brödskivorna.
Toppa med persilja och ringla över olivolja.