Antal: 10 portioner
Ingredienser:
Med cocktailtomater:
250 g cocktailtomater
0.5 krm svartpeppar
0.5 krm socker
125 g mozzarella
1 dl basilikablad
1 krm salt
Med krabbmousse:
340 g salladskrabba på burk
1 dl färskost
2 msk finhackad röd lök
2 msk finhackad gräslök
0.5 krm kajennpeppar
0.5 krm vitpeppar
1 st tunt skivad baguette
1 krm salt
Gör så här:
Med cocktailtomater:
Dela tomaterna, salta, peppra, sockra snittytan lite.
Lägg ihop halvorna med en skiva mozzarella och ett basilikablad mellan.
Fäst med i en cocktailpinne.
Med krabbmousse:
Låt krabban rinna i en sil, tryck med en sked så att den blir torr.
Blanda den sedan med resten av ingredienserna.
Forma små bollar och lägg på brödskivorna.
Garnera med gräslök.