Foodish

Raw hallon- & chokladcheesecake

Av Maria - 2021-04-21 05:00

Antal: 6 portioner


Ingredienser:

Pajskal:

100 g urkärnade färska dadlar

1 dl kokosmjöl

½ dl raw kakao

1 dl hackad sötmandel

2 msk vatten

½ tsk äkta vaniljpulver

1 krm salt


Fyllning:

300 g naturella cashewnötter

200 g tinade hallon

3/4 dl kokosolja

½ dl agavesirap

2 tsk äkta vaniljpulver


Garnering:

100 g hallon och björnbär

Ätbara blommor


Gör så här:

Mixa alla ingredienser till pajskalet i en matberedare till en nästan slät deg.

Kavla ut degen och tryck ut sex rundlar, ca 5 cm i diameter.

Mixa alla ingredienser till fyllningen i en matberedare till en slät kräm.

Häll hallonkrämen i sex silikonformar i klassisk muffinsformsstorlek och lägg försiktigt pajdegsrundlarna som ett lock på toppen av varje.

Låt stelna i frysen i minst 5 timmar.


Tryck ut bakelserna ur silikonformarna ca 15 minuter före servering och garnera med bär och ätbara blommor.

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards