Antal: 4 portioner
Ingredienser:
ca 400 g kycklingfilé
2 st morötter
1 tsk curry madras
1 msk tomatpuré
7 dl vatten
1 burk krossade tomater
2,5 dl matlagningsgrädde
1 hönsbuljongtärning
1 liten burk majs
2 dl pasta, tex. penne
salt och peppar
Gör så här:
Skär kycklingen i tärningar.
Skala och skär moroten i bitar.
Fräs kyckling och morot i olja eller smör i en gryta.
Krydda med curry och tomatpuré och låt fräsa tillsammans i ca 1 minut.
Häll på vatten, krossade tomater, grädde och buljong.
Koka upp och låt koka ca 15 minuter.
Lägg i okokt pasta och majs och koka enligt anvisningarna för den pastan du väljer.
Dra gärna ner en minut då pastan fortsätter svälla i soppan.
Smaka av med salt och peppar.