Antal: 6 portioner
Ingredienser:
3 bakpotatisar med skal
1 grön squash och 1 gul squash
1 aubergine
2 tsk salt
500 g grön sparris
3 paprikor
10 färska lökar med blast
Olivolja
Salt
Peppar
Gör så här:
Skär potatis, squash och aubergine i ca ½ cm tjocka skivor.
Förväll potatisskivorna i lättsaltat vatten ca 3 minuter.
Låt rinna av.
Varva squash- och aubergineskivorna med 2-3 tsk salt i ett durkslag och ställ åt sidan.
Skär bort den nedre hårda delen på sparrisen.
Dela paprikorna och skär dem i ca 2 cm breda bitar.
Ansa löken och skär bort en bit av blasten.
Torka av squash- och aubergineskivorna.
Pensla grönsakerna med lite olja.
Grilla dem i omgångar tills de får färg och mjuknar.
Salta och peppra.