Antal: 4 personer
Ingredienser:
500 g kassler
1 gul lök
3 vitlöksklyftor
½ squash
olivolja till stekning
2 burkar körsbärstomater
2 tsk socker
½ hönsbuljongtärning
salt
svartpeppar
1½ dl grovhackad dill
Garnering:
½ dl rostade pinjenötter
2 msk kapris
Tillbehör:
Kokt potatis
Grönsallad
Gör så här:
Finhacka lök och vitlök.
Dela squashen på längden och skär i halvmånar.
Fräs lök, vitlök och squash i olivolja någon minut utan att det får färg.
Tillsätt tomater, socker och buljongtärning.
Låt puttra ihop ca 15 minuter.
Späd ev med lite vatten.
Skär kasslern i cm stora bitar.
Tillsätt dem de sista 5 minuterna.
Salta och peppra.
Vänd i dillen precis före servering.
Strö över pinjenötterna och kapris.
Servera med potatis och grönsallad.