Antal: 16 stycken
Ingredienser:
2 Västerbottenost & kantarellpaj
Kräftröra:
200 g kräftstjärtar i lake
100 g Västerbottensost, riven
1 msk hel kummin, stött i mortel
1 dl crème fraîche
1 citron, skalet
2 msk dill, finhackad
Kantarelltopping:
1 dl crème fraîche
50 g Västerbottensost, riven
150 g kantareller
smör, till stekning
salt
peppar
Dekoration:
1 rödlök, finhackad
färsk dill
Gör så här:
Låt kräftstjärtarna rinna av ordentligt i en sil och grovhacka dem sedan.
Riv västerbottensosten till båda rörorna och lägg i separata skålar.
Blanda ner 1 dl crème fraiche i varje skål.
Blanda ner resterande ingredienserna till kräftröran i ena skålen.
Smörstek kantarellerna och krydda med salt och peppar.
Hacka ner kantarellerna till små bitar och blanda ner i den andra skålen.
Tillaga Felix paj i ugnen enligt anvisningar på förpackningen.
Skär upp pajerna i små tårtbitar och toppa hälften med kräftröra och hälften med kantarellröran.
Toppa med finhackad rödlök och dillkvistar.