Foodish

Kryddig asiatisk fiskgryta (LCHF)

Av Maria - 2011-11-28 06:15

Antal: 4 portioner


Ingredienser:

600 g torskfilé

1 röd paprika

1 gul paprika

1 medelstor zucchini

Smör eller kokosfett att steka i

2 vitlöksklyftor

2 burkar kokosmjölk

1-2 msk sambal oelek

3 msk tomatpuré

100 g Philadelphiaost

250 g cocktailtomater

1 kruka koriander

Salt

Peppar


Gör så här:

Tina fisken och skär i tärningar.

Skär röd och gul paprika och zucchini i bitar och stek i smör eller kokosfett.

Riv eller pressa vitlöken och låt steka med.

Tillsätt kokosmjölk, sambal oelek och tomatpuré.

Låt det hela koka ihop och rör sedan ner Philadelphiaosten.

Halvera cocktailtomaterna och lägg dem i grytan tillsammans med den tärnade fisken i grytan.

Hacka koriandern och smaka av med salt och peppar.

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards