Frukost: Kesofrukost
kcal: 282
Ingredienser:
125 g keso (4%)
50 g äpplen
20 g valnötter
Kanel
Gör så här:
Riv eller hacka äpplet fint.
Hacka nötterna.
Fördela över keson och strö över kanel.
Lunch/middag: Hamburgare med coleslaw
kcal: 296
Ingredienser:
120 g hamburgare (9% fett)
70 g vitkål
50 g morot
2,5 msk gräddfil
1 tsk dijonsenap
Salt
Svartpeppar
Gör så här:
Köp en färdig pannbiff eller hamburgare i delikatessen i mataffären.
Rör ihop coleslaw: Riv vitkål fint och riv moroten på grövsta sidan av rivjärnet. Lägg grönsakerna i en skål, tillsätt gräddfil och dijonsenap och krydda med salt och svartpeppar. Blanda väl och servara röran till hamburgaren som steks.