Antal: 4 portioner
Ingredienser:
PANNACOTTA:
2 dl vispgrädde
1 dl strösocker
2 st gelatinblad
2 dl passionspuré (alt. saft från cirka 20 stora passionsfrukter, 2 dl råsaft)
INGEFÄRSRÖRDA HALLON:
250 g frysta hallon
3 msk strösocker
½ tsk malen ingefära
Gör så här:
Pannacotta med passionsfrukt:
Koka upp grädde och strösocker.
Blötlägg gelatin i kallt vatten i 5 minuter.
Ta upp gelatinet ur vattnet och krama ur överflödig vätska.
Tillsätt gelatinet i den varma grädden och rör ut.
Häll i passionspuré i grädden och blanda försiktigt.
Sila smeten och häll upp i formar.
Ställ i kyl.
Ingefärsrörda hallon:
Rör försiktigt samman tinade hallon med strösocker och ingefära.
Servera ingefärsrörda hallon ovanpå pannacottan.