Foodish

Leilas passionspannacotta med ingefärsrörda hallon

Av Maria - 2013-12-25 13:15

Antal: 4 portioner


Ingredienser:

PANNACOTTA:
2 dl  vispgrädde
1 dl  strösocker
2 st  gelatinblad
2 dl  passionspuré (alt. saft från cirka 20 stora passionsfrukter, 2 dl råsaft)


INGEFÄRSRÖRDA HALLON:
250 g  frysta hallon
3 msk  strösocker
½ tsk  malen ingefära

 

Gör så här:


Pannacotta med passionsfrukt:
Koka upp grädde och strösocker. 
Blötlägg gelatin i kallt vatten i 5 minuter. 
Ta upp gelatinet ur vattnet och krama ur överflödig vätska. 
Tillsätt gelatinet i den varma grädden och rör ut. 
Häll i passionspuré i grädden och blanda försiktigt. 
Sila smeten och häll upp i formar.

Ställ i kyl. 

 

Ingefärsrörda hallon:
Rör försiktigt samman tinade hallon med strösocker och ingefära. 
Servera ingefärsrörda hallon ovanpå pannacottan.

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards