Antal: 4 portioner
Ugn: 225 grader, 15-18 minuter
Ingredienser:
500-600 g benfri kotlett
Smör eller kokosfett att steka i
150 g champinjoner
½ purjolök
200 g cocktailtomater
2 dl créme fraiche
2 dl riven ost
1 tsk paprikapulver
1 krm kajenpeppar
Salt
Peppar
70 g salladsblad
Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader.
Stek köttet i skivor i smör eller kokosfett ett par minuter på varje sida.
Lägg över skivorna i en gratängform.
Skiva champinjonerna och purjolöken och skär tomaterna i klyftor.
Fräs grönsakerna i smör eller kokosfett i en stekpanna.
Fördela dem över köttet.
Blanda créme fraiche med riven ost, paprikapulver och kajenpeppar.
Smaka av med salt och peppar.
Fördela blandningen överst på gratängen.
Gratinera i ugnen 15-18 minuter eller tills osten smält och fått fin färg.
Servera med salladsblad.