Foodish

Drömdessert med hallon & persika

Av Maria - 2019-07-23 15:00

Antal: 4 portioner


Ingredienser:

Hallonsås:

225 g hallon
3 msk spad (från persikorna)
 
Yoghurtfluff:
1 dl vispgrädde
1 dl grekisk yoghurt
1 krm vaniljpulver

Servering:
1 burk inlagda persikor
yoghurtfluff
hallonsås
2 msk pistagenötter, skalade
 
Gör så här:
Hallonsås:
Värm ingredienserna i en kastrull och pressa hallonen genom en sil för att få bort kärnorna.
Nu är hallonsåsen klar!
 
Yoghurtfluff:
Vispa grädden och blanda den med yoghurt och vaniljpulver.

Servering:
Klicka upp yoghurtfluff i botten på en skål och lägg persikor ovanpå.
Toppa med hallonsås och hackade pistagenötter.
 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards