Foodish

Grillad halloumi med paprikadressing & solroskärnor

Av Maria - 2020-05-21 10:00

Antal: 4 portioner


Ingredienser:

2 grillade paprikor

2 msk rödvinsvinäger

2 tsk dijonsenap

4 msk olivolja

Salt

Svartpeppar

1 dl solroskärnor

2 halloumi (ost) á 200 g

65 g babyspenat


Gör så här:
Mixa paprika, vinäger, senap och olja till en slät dressing.

Smaksätt med salt och peppar.

Rosta solroskärnorna i en torr stekpanna.

Skiva och grilla halloumin.

Lägg spenaten på ett fat och lägg på den grillade osten.

Ringla över paprikadressingen och strö på solroskärnorna.

Servera halloumisalladen som förrätt eller som tillbehör till grillat kött.

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards