Foodish

Marinerade jordgubbar med myntakräm (Vego)

Av Maria - 2021-07-16 13:45

Antal: 4 portioner


Ingredienser:

1 liter jordgubbar

1 ananas

1 limefrukt

1 tsk agavesirap (eller 1 msk honung)

2½ dl lättkesella

1 kruka mynta


Gör så här:

Skölj bären och skär i skivor.

Skär ut bitar av ananasen.

Blanda limesaft och agavesirap med bär och frukt.

Låt stå svalt minst en timme.


Hacka myntan.

Blanda med kesella.

Servera bär och frukt med den friska krämen.


Tips!

Torka myntablad och koka te på dem, det är bra för magen.


En riktigt frisk och somrig dessert.

Har du annan frukt eller andra bär så lägg till dem också.


Glutenfri, rik på folat, vitamin C, B12 och B6.

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards