Ingredienser:
Sill ett:
2 matjessillfiléer
0,5 rött äpple
0,33 rödlök
1 tsk dijonsenap
0,5 dl gräddfil
0,5 tsk strösocker
salt
vitpeppar
Sill två:
2 inlagd sill
2 msk dill, persilja och gräslök, grovhackad
1 tärnad tomat
2 msk lätt crème fraiche
salt
vitpeppar
Sill tre:
2 inlagd sill
0,5 citron
0,5 limefrukt
3 msk olivolja
svartpeppar
Gör så här:
Sill ett:
Skär filéerna i lagom stora bitar.
Tärna äpplet.
Skala och tärna rödlöken.
Blanda alla ingredienserna.
Smaksätt med salt och peppar.
Garnera gärna med rödlök och äpple.
Sill två:
Skär filéerna i lagom stora bitar.
Blanda alla ingredienserna i en bunke.
Smaka av med salt och peppar.
Garnera med lite örter.
Sill tre:
Skär filéerna i lagom stora bitar.
Tvätta citronerna väl och torka dem.
Riv av skalet och blanda med olivolja och lite peppar.
Slå det över sillen och låt dra över natten.