Antal: 4 portioner
Ingredienser:
ca 1 kg revben
Marinad:
3 msk Mörkt Muscovadorörsocker
3 msk kinesisk soja
3 msk vinäger
3 msk olja
3 msk vatten
3 msk aprikosmarmelad
1 msk Colemans senapspulver
Coleslaw:
1 liter finstrimlad vitkål
1 dl majonnäs
1 msk Ljus Sirap
2 msk färskpressad citronsaft
1 tsk mald ingefära
2 krm svartpeppar
Gör så här:
Blanda samman socker, soja, vinäger, olja, vatten, aprikosmarmelad och senapspulver till marinaden.
Pensla revbenen med marinaden och låt stå minst 1 timme i kylskåp innan de grillas.
Grilla i cirka 10 minuter på varje sida.
Grilla sedan revbenen på indirekt värme i ytterligare cirka 50 minuter.
Rör samman majonnäs, sirap, citronsaft, ingefära och svartpeppar.
Blanda i vitkålen.
Ställ i kylskåp till serveringen.