Foodish

Spareribs & coleslaw

Av Maria - 2023-06-17 14:00

Antal: 4 portioner


Ingredienser:

ca 1 kg revben


Marinad:
3 msk Mörkt Muscovadorörsocker
3 msk kinesisk soja
3 msk vinäger
3 msk olja
3 msk vatten
3 msk aprikosmarmelad
1 msk Colemans senapspulver


Coleslaw:

1 liter finstrimlad vitkål
1 dl majonnäs
1 msk Ljus Sirap
2 msk färskpressad citronsaft
1 tsk mald ingefära
2 krm svartpeppar


Gör så här:

Blanda samman socker, soja, vinäger, olja, vatten, aprikosmarmelad och senapspulver till marinaden.

Pensla revbenen med marinaden och låt stå minst 1 timme i kylskåp innan de grillas.


Grilla i cirka 10 minuter på varje sida.

Grilla sedan revbenen på indirekt värme i ytterligare cirka 50 minuter.


Rör samman majonnäs, sirap, citronsaft, ingefära och svartpeppar.

Blanda i vitkålen.

Ställ i kylskåp till serveringen.

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards