Antal: 4 portioner
Tillagningstid: 7-8 timmar, Low
Ingredienser:
800 g kycklingkött
2 dl Heinz ketchup
2 dl vattten
½ dl äppelcidervinäger
5 msk brunt socker
5 msk vitt socker
½ tsk mald svartpeppar
1 tsk lökpulver
1 tsk senapspulver
1 msk citronsaft
1 msk Worchestershiresås
Gör så här:
Lägg alla ingredienserna i Crock-Poten, sätt den på ”Low” och låt den stå i 7-8 timmar.
Detta är perfekt att göra före du går till jobbet.
När du blir hungrig tar du ut kycklingköttet, penslar det och grillar det i 4-5 minuter tills de fått god färg.
Passa så att de inte bränns.
Ta kycklingköttet av grillen och riv dem i småbitar med en gaffel.
Serveras med bbq såsen från Crock-Poten, gott burgerbröd och goda tilbehör.
Detta kan vara coleslaw, blandad grönsallad, syltad rödlök, bakade potatisar och majssalsa.