Foodish

Mascarpone- & citroncreme med persikopurè

Av Maria - 2019-12-29 14:15

Antal: 8-12 mindre desserter


Ingredienser:
2 dl vispgrädde
200 g mascarpone alt. cream cheese
1 citron, rivet skal och pressad saft
½ dl florsocker eller annan sötning

2 burkar à 190 g persikopuré (för bebisar)
physalis

 

Gör så här:

Vispa grädden ganska hårt.

Rör samman hälften av ingredienserna till en slät smet, tillsätt sedan resten och rör igen till en slät smet.

Smaka av så du har en lagom balans mellan citronens syra och sötningen.

Spritsa eller skeda ned mascarponecremen i portionsglas.

Fördela fruktpurén i glasen och ställ allt kallt i ett par timmar före servering.

Garnera med physalis.

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards