Foodish

Grillad enrecôte med ädelostsmör

Av Maria - 2021-06-11 17:30

Antal: 4 portioner

Ugn: 250 grader, ca 30 minuter


Ingredienser:

Ädelostsmör:

75 g rumsvarmt smör

75 g ädelost

30 g valnötter


6 st kvistar körsbärstomater

Lite olivolja

Salt

Peppar

1 dl basilikablad

4 skivor entrecôte, ca 700 g

4 msk olivolja


Gör så här:

Ädelsostsmör: 

Rör samman smör, ädelost och hackade valnötter.

Rulla ihop till en rulle och svep in i smörpapper.

Låt stå i kylen tills det är dags att äta.


Sätt ugnen på 250 grader.

Penlsa tomatkvistarna med olivolja.

Salta och peppra.

Låt stå i ugnen i ca 30 minuter.

Blanda ner hackade basilikablad.

Pensla olja på köttet, salta och peppra.

Grilla i några minuter på varje sida.

Servera köttet med grönsallad, de ugnsrostade tomaterna och ädelostsmör.

 
 
Lilly

Lilly

22 oktober 2021 14:26

Mums! Vad gott detta lät!

http://bluegaz.se

Maria

29 oktober 2021 08:18

Hoppas det smakade bra!

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards